Tjänster

Hälsosamtal

Har du ett mål du vill uppnå? Vill du ha hjälp att förändra din kosthållning eller bara allmänt må bättre? Kanske vill du gå upp eller ned i vikt? Med hjälp av hälsosamtal kan vi hjälpa dig att nå dina mål.

Metoden vi använder oss av i samtalen har grunder i samtalsmetoden motiverande samtal (MI-samtal). Denna metod är utformad för att främja beteendeförändring och öka motivationen. Under samtalet går vi igenom ditt nuvarande hälsotillstånd och diskuterar möjliga förändringar för att du ska må bättre och nå dina mål. Du kan till exempel få i uppgift att skriva en kostdagbok som vi sedan analyserar tillsammans. Dina önskemål och intressen är i fokus.

Hälsosamtal kan även bokas för företag.

 

Massage

Klassisk svensk massage är en behandling där musklerna mjukas upp och stretchas med hjälp av olika knådnings- och strykningstekniker.

 

Föreläsningar

Vi erbjuder olika sorters föreläsningar där du får lära dig mer om till exempel dieter, stress eller hur din hälsa påverkas av det du äter. Antingen kan du boka in någon av våra färdiga föreläsningar eller så kan du höra av dig med andra önskemål så gör vi vad vi kan för att uppfylla dessa.